Yhteistyössä

Yhteistyössä

Jo yli 300 ravintolaa jossa voit maksaa mobiilisti

Eri kumppanibrändejä on saatavana Pizza Puhelinista. Pizza Puhelinista

voi tilata useita pizzeriapaikkoja. Valitse vain haluamasi haara napsauttamalla logoa ja valikko ilmestyy heti. Voit sitten tehdä tilauksesi täyttämällä palvelusivulla olevan verkkosivustolomakkeen. 

Tutustu Pizza Puhelin -kumppanibrändeihin, joita voit tilata alhaalta:

Pizza Hut

Kuuluisalla amerikkalaisella ravintolaketjulla on 18 703 konttoria maailmanlaajuisesti. Se on maailman suurin pizzaketju haarojen lukumäärällä mitattuna. Dan ja Frank Carney perustivat pikaruokaketjun vuonna 1958 opiskellessaan Wichitan osavaltion yliopistossa Kansasissa. 

Heidän ravintola tarjoaa erilaisia ​​italia-amerikkalaisia ​​ruokia, jotka sisältävät kotitekoista pastaa, uunissa paistettuja pizzoja, makeita jälkiruokia ja lisukkeita. 

East Coast Pizza

Aloitettu paikallisesti omistettuna ravintolana itärannikon laaksossa, ravintola on vahva 20 vuotta. Se tunnetaan parhaiten New Yorkin tyyppisestä pizzasta, joka on valmistettu heitetystä taikinasta ja tuoreista raaka-aineista. 

Heidän tavaramerkkinsä 100% mozzarellajuustopizzoja saavat asiakkaat palaamaan lisää. Tämän lisäksi kaikki niiden ainesosat hankitaan paikallisesti tuoreuden varmistamiseksi. 

Brunon pizzeria ja grilliruokaa

ranskalaisia ​​ja italialaisia ​​ruokia varten? Sitten Brunon Pizzeria ja Grill sopivat sinulle täydellisesti. Ne tarjoavat herkullisia ruokia, kuten pastaa, risottoa, pizzaa, lihapohjaisia ​​aterioita, tuoreita kaloja ja erilaisia ​​jälkiruokia. 

Ravintolaketjulla on useita haaroja ympäri maailmaa, mutta ne eivät ole yhtä suuria kuin suuret pizzaketjut. Tästä huolimatta heidän ateriansa ovat moitteettomia ja todella rahasi arvoisia. 

Domino’s Pizza

Yksi maailman suurimmista pizzaketjuista, joka perustuu maailmanlaajuiseen vähittäismyyntiin, Domino’s Pizza tuli katkottua monien ihmisten elämässä. Heidän kaikkien aikojen ensimmäinen sivuliike perustettiin vuonna 1960, ja se alkoi pizzan toimituspalveluna. Vuosien mittaan ketju kasvoi suureksi yhtiöksi, jolla on yli 17 2000 myymälää maailmanlaajuisesti. 

Ne tarjoavat käsityönä valmistettuja pizzoja, joista kaikki voivat nauttia. Kun tilaat yhden heidän astioistaan, sinun on parempi odottaa, että se toimitetaan nopeasti ja tehokkaasti kotiovellesi. 

Domino’s Pizza on nimensä mukaisesti erikoistunut erilaisiin pizzaruokiin, joista ihmiset voivat nauttia. Sen lisäksi heillä on myös kana- ja pasta-aterioita, alkupaloja ja jälkiruokia. 

Papa John’s Pizza, johon on

vaikuttanut suuresti italia-amerikkalainen kulttuuri, Papa John’s -ravintola on maailman neljänneksi suurin pizzaketju. Vuonna 1984 ensimmäinen haara avattiin John Schnatterin isän omistaman tavernan harjaskaapista. Papa John, kun ihmiset soittivat hänelle silloin, alkoivat myydä pizzoja paikallisille asiakkaille, kunnes paikasta tuli suosittu. 

Papa Johnista tuli valtava franchising sekä Yhdysvalloissa että muualla maailmassa. Ravintolassa on erilaisia ​​italialaistyylisiä ruokia, kuten pizzat, pastalautaset ja jälkiruoat.