YLEISET EHDOT

Verkkosivujen omistaja ja palveluntarjoaja

Suomen Mobiilimaksu Oy
Y-tunnus: 2560069-4
Itäinen pitkäkatu 24 A11
20700 Turku

Asiakaspalvelu: suomenmobiilimaksu@gmail.com, puh: 044 975 6089

Palvelun tilaajan pitää olla ravintolan omistaja tai tilaajalla tulee olla ravintolan omistajan lupa tilata palvelu ravintolalle.

OSAPUOLET

Sopimusehtojen osapuolina ovat Suomen Mobiilimaksu Oy (palveluntarjoaja) ja palvelun tilaaja (asiakas).

PALVELUN TILAAMINEN

Palvelu tilataan pizzapuhelimen kotisivuilta tai asiakaspalvelumme kautta. Palvelun tilaajan tulee olla ravintolan omistaja tai tilaajalla tulee olla ravintolan omistajan lupa tilata palvelu ravintolalle.

PALVELUN TOIMITUS

Toimitamme palvelun tilaajalle kaikki palvelun avaamiseen tarvittavat tuotteet, kuten tarrat ja julisteet sekä tunnukset kauppiaspaneeliin matkahuollon kautta tai käymällä ravintolassa paikan päällä.

PALVELUN HINTA JA TUOTTOJEN TILITYS

Palvelulla ei ole avaus- eikä kuukausimaksua. Myös ravintoloille toimitettavat tarvikkeet palvelun käyttöönottamiseksi ovat ilmaisia.

Tilitämme ravintolalle palvelun käytöstä koituneet tuotot jokaisen kuukauden 2. ja 17. päivä. Perimme palvelumme kautta syntyneestä myynnistä 3% kulun, joka vähennetään asiakkaalle toimitettavista tuotoista tilityksien yhteydessä. Tilityksien yhteydessä toimitamme myös myyntiraportin asiakkaan sähköpostiin.

PALVELUN PERUUTTAMINEN

Asiakkaalla ja palveluntarjoajalla on oikeus peruuttaa palvelu ilman irtisanomisaikaa. 

PALVELUN KÄYTTÖ

Ravintolan asiakas voi käyttää puhelinmaksupalvelua ja maksaa ruokansa soittamalla palvelunumeroon ravintolaan toimitetun käyttöohjeen mukaisesti. Puhelun jälkeen kauppias saa tekstiviestin vastaanotetusta maksusta ja voi toimittaa asiakkaalle tuotteen. Kauppias pystyy seuraamaan myyntejä tekstiviestin lisäksi kauppiaspaneelissa sivustolla www.pizzapuhelin.fi

 ASIAKKAAN VASTUU JA VELVOLLISUUS

Asiakas on vastuussa täysimääräisesti tämän sopimuksen,lain ja hyvän tavan vastaisesta palvelun käytöstä aiheuttamistaan vahingoista tämän palvelun tarjoajalle, muille käyttäjille sekä kolmansille osapuolille. Suomen Mobiilimaksu Oy  (palveluntarjoaja) ei ole vastuussa välillisistä tai kolmansille osapuolille aiheutuvista vahingoista.

SOPIMUKSEN VOIMAANTULO

Sopimus syntyy asiakkaan ja palveluntarjoajan välille kun asiakas on tilannut palvelun pizzapuhelin.fi:n sivuilta tai allekirjoittanut palvelusopimuksen. Kun asiakas tilaa palvelun, hän on myös tutustunut huolellisesti toimitusehtoihimme sekä ymmärtänyt ja hyväksynyt ne.

YLIVOIMAINEN ESTE

Palvelun tarjoaja ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä, eikä vastaa viestiliikenteen häiriöiden tai muiden palveluntarjoajien toiminnassa ilmenneiden häiriöiden aiheuttamista välittömistä, välillisistä tai epäsuorista vahingoista. Sopijapuoli on velvollinen ilmoittamaan toiselle osapuolelle, niin pian kuin mahdollista, hänen kohtaamastaan esteestä.

MARKKINOINTIVIESTIT

Palvelun tarjoajalla on oikeus lähettää markkinointi- ja mainosmateriaalia palveluun liittyvissä asioissa, mikäli asiakas ei nimenomaisesti kiellä tietojensa käyttöä edellä mainittuun tarkoitukseen. Palveluntarjoaja ei luovuta asiakkaan yhteystietoja ulkopuoliseen käyttöön.

ERIMIELISYYKSIEN RATKAISEMINEN

Kaikki erimielisyydet pyritään ratkaisemaan palveluntarjoajan ja asiakkaan kesken. Kaikki sopimuksesta aiheutuneet vaatimukset ja riitaisuudet käsitellään joko palveluntarjoajan kotipaikan taikka asiakkaan kotipaikan tai vakituisen asuinpaikan mukaisessa alioikeudessa. Tässä sopimussuhteessa käytetään suomen kieltä ja sovelletaan Suomen Lakia.