Sinun pizzakuoren huijaussivu

Pizza Puhelin: Sinun pizzan kuoren huijausarkki Pizzakuorta

löytyy joka kerta, ja jos todella tunnet pizzasi, sinun pitäisi pystyä kertomaan tyyppi pizzan kuorta, joka tulee laatikkoon, jonka tilasit Pizza Puhelinilta. 

Napolilainen pizzankuori

Napolista, kaupungista, josta sen uskotaan tulleen, nimetty napolilainen pizza tunnetaan laajalti alkuperäisenä italialaisena pizzana.

Todellisella napolilaisella taikinalla on oma kevyt, hieman rapea rakenne, koska se vaivataan käsin ja paistetaan puulämmitteisessä uunissa. Sen on noudatettava tiukkoja mittausvaatimuksia, joiden halkaisija on enintään 35 senttimetriä ja keskellä kolmasosa senttimetriä.

Jos haluat jotain, joka voi mennä illalliselle myöhäisessä kokouksessa, paras vaihtoehto on Margheritan ja Marinaran klassisten makujen välillä.

New York -tyylinen

Big Apple -pizzan tavaramerkki 1900-luvun alkupuolelta lähtien ovat nuo suuria viipaleita New York -tyylisiä pizzakiiloja. Kuori on hieman terävä ulkopuolelta, mutta kuitenkin tarpeeksi pehmeä taittamaan tai rullaamaan sitä kuin burrito. He sanovat, että New York-tyylinen pizzakuori saa maun ja koostumuksen korkeagluteenisesta leipäjauhosta ja New Yorkin vesimineraaleista.

St.Louis-tyyli

Tämä keskilänsipizzan suosikki on tyypillisesti pyöreä, ohut ja happamaton, mikä antaa sille keksejä muistuttavan kuoren. Toisin kuin tavalliset pizzakiilat, St.Louis-pizzasi on yleensä 

perinteinen pannu. 

Tämä on Pizza Hut -kuoren keksintö, joka on paksu, voinen, pannulla paistetun maun ja tekstuurin ulkopuolella ja pehmeä ja sitkeä sisäpuolelta. Perinteinen pannupizza on täydellinen mihin tahansa täytteeseen tai makuun ja pikaruokasuosikkiin.

Chicago-tyylinen syvä ruokalaji 

Tämä on toinen keskilännen suosikki, joka on paistettu öljyttyyn syvään astiaan, jotta kuoren ulkopuolelle muodostuu rapea kuori, jossa on paistettua ja voista makua. Piirakassa on kuori, jossa on todella paksut annokset juustoa, kastiketta ja kaikki täytteet. 

Sisilialaiset 

maahanmuuttajat Sisiliasta, Italia, toivat tämän pizzareseptin, joka tunnetaan paksusta suorakulmion muotoisesta kuorestaan, joka on usein yli tuuman paksu. Tämän suositun pizzan päällä on yleensä runsaat annokset italialaista kastiketta, mozzarella-juustoa, paljon pepperonia ja makkaroita.

Detroitin tyyli 

Tämä on suosittu muunnelma sisilialaisesta pizzasta, vain se on Detroitista, Michiganista. Se on yleensä paistettu hyvin öljyttyyn pannuun, kunnes se on keskimäärin hyvin tehty. Tämä antaa sille pureskeltavan pohjan ja kuoren reunoilla on melkein paistettu rakenne. Suorakulmainen piirakka valmistetaan täytteillä ennen juustoa ja kastiketta.

ja focaccialeipälajit

LeipäNämäovat suosittu pizzapohja, jota tarjoillaan kahviloissa ja ravintoloissa. Flatbread-pizza on itse asiassa yksi varhaisista pizzatyyleistä, joka on ollut käytössä vuosisatojen ajan. Focaccia on myös leipä, mutta ilmavampi ja valkosipulimäinen ja upea kasteluun kastikkeisiin.

Gluteeniton

Jotkut ihmiset välttävät pizzaa keliakian ja gluteeniallergian takia. Pizzataikina on nyt gluteeniton, jotta muut ihmiset voivat nauttia pizzasta aiheuttamatta allergiaa. Gluteenittomat pizzakuoret valmistetaan tyypillisesti soijasta, riisistä, garbanzo-pavuista, tapiokasta ja joistakin yhdistelmistä. Tämän tyyppinen taikina on vähemmän tiheä ja vähemmän taipuisa, joten ne tulevat yleensä ohutkuorisissa pizzoissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *