Pizza Puhelin: Tiiliuuni-pizzassa on

Vuosisatojen ajanovat kaunistaneet maailmaa kyvyllä valmistaa täydellistä pizzaa. Ei ole salaisuus, että monet ihmiset ympäri maailmaa rakastavat syödä pizzaa, mutta mikään ei voi verrata savustettuun makuun ja raikkaaseen tekstuuriin, jonka tiiliuunipizza voi antaa. 

Arvostamme täällä Pizza Puhelinissa perinteistä tapaa luoda suosikkimakusi. Käytämme korkealaatuisia tiiliuuneja, jotka voivat saavuttaa selkeän maun, jonka saat vain ravintolastamme. 

Kuka ei rakasta tiiliuunipizzaa? Jos kaipaat tätä herkullista pizzaa, mene alas ravintolaan Pizza Puheliniin! Tilaa tavaramerkkimme tiiliuunipizzamme ja selvitä itse, mikä tekee niistä niin erikoisia. 

Tiiliuunipizzojen kauneus

Mikään ei voi voittaa perinteistä tiiliuunipizzaa makuun ja makuun. Voit saada vain pizzan, joka on rapea ulkopuolelta, mutta pehmeä ja mehukas sisäpuolelta, kun käytät tiiliuunia. Vaikka monet pizzeriat ovat jo omaksuneet nykyaikaisuuden käyttämällä sähköuunia suosikkiruokasi valmistamiseen, se ei silti vertaa herkullisuutta, jonka tiiliuuni voi tarjota. 

Tiiliuuniprosessin tekee erityiseksi sen kyky valmistaa pizzaa täydellisesti. Koska tiili voi tarjota lämpöeristyksen, tämän tyyppinen uuni voi tehokkaasti valmistaa pizzataikinan. Lisäksi tiiliuuni voi siirtää lämpöä tasaisesti taikinaan, mikä antaa pizzalle raikkaan koostumuksen. 

Verrattuna teräsuuniin, jotka voivat lämmetä nopeasti, tiiliuuni kypsentää hitaasti pizzaa, jolloin täytteillä on enemmän aikaa kypsyä ennen kuoren valmistumista. Tämän prosessin ansiosta pizzerioille on ihanteellisempaa luoda täydellinen pizza, josta asiakkaat voivat nauttia. 

Tiiliuunin ruoanlaittoon liittyvät edut

On monia syitä, miksi tiiliuunipizzat ovat parempia kuin keskimääräinen pizza. Tämän suolaisen ruokalajinon monia etuja: 

Korkeammat kypsennyslämpötilat

valmistamisella tiiliuuneillaVaikka tiiliuunin lämpeneminen voi viedä aikaa, se on silti paljon kuumempi kuin tavallinen teräsuuni. Lämpö jakautuu myös tasaisesti uunin sisälle, kun taas lattia pitää viileän lämpötilan. Tämä luo ympäristön, joka on ihanteellinen pizzan valmistamiseen. 

Lisäksi tiilet absorboivat myös uunista tulevaa lämpöä, joka sitten säteilee pizzaan. Tällainen tasaisesti jakautunut lämpö auttaa pizzojen keittämisessä paljon tehokkaammin. 

Parempi kuori ja rapeammat täytteetlähteväraikkaan

Koska tiilistälämpö on korkeassa lämpötilassa, kuori kehittää nopeastitekstuurin muutamassa minuutissa ilman, että se kuivuu. Kun kuori on kypsynyt, kaikki taikinan kosteus suljetaan. Lisäksi täytteet kypsyvät tasaisesti korkean lämpötilan takia. Näiden ainesosien pinta on terävämpi kuin tavallisissa teräsuunissa keitetyissä pizzoissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *