Pizza Puhelin: Eri tapoja syödä pizzaa

Pizza on suosittu ruoka, jota monet ihmiset rakastavat ympäri maailmaa. Kun yhä useammat pizzatyypit esitetään, myös tapoja, joilla ihmiset syövät sitä, lisääntyvät. Jotkut pizzat, kuten Chicagon syvä ruokalaji, eivät voi syödä kunnolla yhdellä kädellä, kun taas jotkut pizzat ovat liian hienoja syötäväksi ilman veistä ja haarukkaa. Siten pizzaa tarjoillaan ja syödään monin tavoin, jotka voivat vaihdella maittain.

Katso alla muutamia hauskoja ja hienoja tapoja syödä maailman suosikki välipala:

New York Foldtaittaa

Suosituin tapa syödä pizzaa on pitää jase. Jos kuori on tarpeeksi paksu kestämään täytteiden painon, voit vain nostaa sen ja laittaa viipaleen suuhusi. Mutta turvallisempaa tapaa syödä sitä, voit myös tehdä niin kutsutun New York Foldin, jotta juusto ja muut täytteet eivät putoa.

Voit tehdä New York Foldin vain luomalla kuoren U -muodon ennen kuin laitat sen suuhusi. Monet ihmiset rakastavat tätä tekniikkaa, koska se lisää suojaa suusi katolle suojaamalla sitä palovammalta kuumalta juustolta. Se myös helpottaa pizzan syömistä, jos kävelet tai seisot.

Pizza lompakko

Tee pizza lompakko taittamalla viipaleen pää pizzan kuoreen ja taittamalla se uudelleen puoliksi pitääksesi täytteet turvassa. Näin varmistat, että saat kaikki maut täytteistä jokaisesta puremasta.

Haarukka ja veitsi

Jos pizzassasi on paljon täytettä, voit haarukalla ja veitsellä saada osan kuorta, kastiketta, juustoa ja täytettä jokaiseen puremaan. Vaikka pizzan harrastajat kehottavat sinua välttämään tämän tekemistä, tietyt pizzatyypit, kuten syväpizzat, on helpompi syödä veitsellä ja haarukalla. 

Pizzaviipaleen poimiminen käsin voi olla sotkuista, mikä voi johtaa kastikkeeseen ja täytteisiin vaatteisiin ja kasvoihin. Veitsen ja haarukan käyttö on puhtain tapa syödä pizzaa, ja se on parasta tehdä, jos olet treffeillä tai juhlaillallisella. Jos pizzaa ei tarjoiltu haarukalla ja veitsellä, pyydä tarjoilijaa tuomaan sinulle tarvikkeita.

Syö kuin italialainen

Italiassa tarjoillaan usein ”henkilökohtaisia” pizzoja, jotka ovat pienempiä piirakoita, jotka on räätälöity valitsemillasi täytteillä ja kastikkeella. Nämä pizzat tarjoillaan usein kokonaisina ja viipaloimattomina, mutta ne toimitetaan haarukan ja veitsen kanssa, joten sinä leikkaat sen haluamallasi tavalla.

Pizza liikkeellä

Useimmat pizzapaikat tarjoavat pizzaa liikkeellä ollessasi, ja ne leikkaavat viipaleen isosta pizzasta ja tarjoavat sen sinulle yksinkertaisella paperilautasella tai pyyhkeellä. Pizzan muoto ja koko riippuvat myymälästä, mutta yksi asia on sama, syöt sen käsillä kävellessäsi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *