Kuinka pitää pizzasi lämpimänä ja tuoreena

Pizza Puhelin: Kuinka pitää pizza lämpimänä ja tuoreena

Pizza on maukas ruokalaji, joka syödään parhaiten lämpimänä. Katso alla olevat tehokkaat vaiheet, jotka voivat auttaa pitämään piirakan lämpimänä, kun se saapuu pöydällesi. Jos mietit, miten voit nauttia pizzan jäännöksestä, alla on myös joitain hyödyllisiä vinkkejä, joita voit käyttää aina, kun haluat lämmittää pizzasi uudelleen: Pizzan

pitäminen lämpimänä

Tässä on muutamia vinkkejä, joita voit noudattaa aina, kun haluat pizzaviipaleesi lämpimänä tai haluat kuumenna jäljellä olevat pizzaviipaleesi:

Laita pizzarasia eristetyn pussin

sisään. Jos autossa on lämmitetty istuin, voit yksinkertaisesti sijoittaa sen istuimelle ja kääntää istuimen lämmittimen korkealle. Heitä puhdas takki tai viltti sen päälle lämmönhukan estämiseksi.

Lämmitä pizza uunissa

Voit aina lämmittää pizzasi uunissa, jos haluat syödä sen kuumana. Kääri pizza vain folioon ja kuumenna se 170-200 ° F: n välillä. On parasta laittaa se matalaan lämpötilaan, jotta pizza ei kuivu. Jos haluat lisätietoja pizzan lämmittämisestä, katso alla olevaa opasta:

  • Pehmeän kuoren pizza: Laita pizza pannulle ja peitä foliolla. Kuumentaa 275 ° F 25
  • minuuttiapizza rapea kuori: Peitä pizza foliolla ja aseta se uunissa 10-15 minuutin ajan 450 ° F:

Laita pizzapala pannulla

Jos sinulla on vain muutamia viipaleita pizzaa jäljellä, voit laittaa ne pannulle ja lämmittää ne uudelleen. Anna jokaisen siivun lämmittää uudelleen keskilämmöllä, kunnes se on lämmin ja juusto sulaa. Peitä pannu kannella, jos haluat juuston sulavan nopeammin. Paistimet voivat palauttaa pizzasi kuplivan juuston, lämpimät täytteet ja rapean kuoren.

Kuumenna pizzaviipaleita 6-8 minuuttia, mutta jos kuori on vielä märkää, yritä ottaa kansi pois ja anna siivun jatkaa kuumennusta muutaman minuutin ajan.

Pizzaviipaleidesi mikroaaltouuni

Jos sinulla ei ole uunia tai pannua, toivomme, että sinulla on mikroaaltouuni. Kuumenna pizzaviipaleesi mikroaaltouunissa 2-3 minuutin ajan tai kunnes juusto on jo sulanut. Laita muki vettä lautasen viereen, jos haluat hydratoida pizzan, jotta se ei pääty kuivaksi. Pizzaviipaleen lämmittäminen uudelleen mikroaaltouunissa on nopein tapa palauttaa pizza.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *