Pizza Phone: Pizzan tilaaminen oikein puhelimitse

Nykyään sinun ei tarvitse kävellä tai ajaa lähimpään pizzeriaan vain saadaksesi laatikkoa juustoista ja lihaista pizzaa, jota haluat. Puhelimella tilaaminen on yksi nopeimmista ja yksinkertaisimmista tavoista saada kuuma pizza toimitettuna suoraan oven eteen. Opi pizzatilauksen tekemisestä oikein lukemalla alla oleva teksti:

Ennen kuin soitat pizzeriaan

  1. Valitse pizzasi 

Kun olet päättänyt, mistä tilaat, tarkista pizzan paikan valikosta ja tee valintasi. Harkitse pizzan kokoa, kuoren tyyppiä, täytettä ja muita vaihtoehtoja. Muista, että on tuotteita, joita voi tilata vain myymälästä eikä noutoa tai toimitusta varten.

  1. Valitse juomasi tai lisäravinteesi

Älä unohda valita juomia ja muita lisäosia, kuten jälkiruokia tai muita ruokia, jotka haluat syödä pizzasi kanssa. Tutustu heidän ruokalistaansa tai kaikkiin esitteisiisi, jos heillä on erikoistarjouksia tai kuponkeja, joita voit käyttää tilauksessasi. 

  1. Kirjoita suuret tilaukset muistiin

Jotta voit tehdä tilauksen helpommaksi itsellesi ja tilauksesi vastaanottavalle henkilölle, kirjoita kaikki paperille, jota voit katsella puhelun aikana. Ennen kuin soitat pizzapaikkaan, varmista, että kaikki ovat jo sopineet tilauksesta eivätkä tee mitään muutoksia tai lisäyksiä puhelimella ollessasi.

Kun soitat pizzeriaan

  1. Tervehdi kohteliaasti

Kun pizzapaikka vastaa puhelimeen, tervehdi heitä takaisin ja kerro, tilaatko noutoa vai toimitusta. Pizzapaikat voivat olla kiireisiä varsinkin ruuhka -aikoina, joten älä ole yllättynyt, jos joudut odottamaan. 

  1. Ilmoita tilauksesi selkeästi

Puhu selkeästi, kun ilmoitat tilauksesi, jotta työntekijä voi ymmärtää sinua ja välttää virheitä. Kun olet antanut tilauksesi, työntekijä toistaa sen vielä kerran, joten muista kuunnella huolellisesti ja tarkistaa, onko hän saanut kaiken oikein.

  1. Anna osoitteesi ja puhelinnumerosi

Anna yhteystietosi, kuten nimesi, matkapuhelinnumerosi ja nykyinen osoitteesi. Älä unohda ilmoittaa yksikkösi numeroa, jos asut kompleksissa, jossa on useampi kuin yksi yksikkö. Lisäksi se auttaa tarjoamaan maamerkkejä tai ohjeita, jos paikkasi on vaikea löytää. 

  1. Vahvista hinta ja kiitä työntekijää

Pyydä tilauksesi kokonaishinta ja arvioitu toimitusaika sinulle. Kirjoita hinta muistiin, jos haluat muistaa sen. Kerro myös työntekijälle, mikä on maksutapa, joten olet valmis, jos kauppa ei hyväksy kyseistä maksutapaa. Kiitä työntekijää ennen puhelun lopettamista ja odota pizzasi saapumista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *