Pizza Puhelin: Kaikkien aikojen parhaat pizzamaut

on luultavasti yksi kaikkien aikojen rakastetuimmista ruuista. Juuri vasta keitetyn pizzaviipaleen tuoksu jättää suusi kastumaan, ja täällä Pizza Puhelimessa tämä väite ei voisi olla totta.

Vuosien olemassaolon aikana eri keittiöissä on ollut monia makuja, jotka ovat keksineet eri maat ympäri maailmaa. Jotkut olivat hyviä ja kesti pari vuotta, jotkut eivät toimineet ollenkaan, kun taas toiset kestivät ajan.

Näistä makuista tuli jokaisen pizzaravintolan peruselintarvikkeita, koska ihmiset ottivat ne omakseen ja rakastuivat makuun. Tähän päivään asti pizzan ystävät palvelevat ja nauttivat niitä.

Saadaksesi suusi sulavia, olemme koonneet joitain parhaita keksittyjä pizzamakuja.

Juusto Pizza

Yksi yksinkertaisimmista pizzalajeista on myös yksi parhaista. Siivu juusto pizzaa on kaikkien aikojen klassikko. Se on rakastettu kaikkialla, missä menetkin, ja jokaisessa paikassa on oma spin. Voit joko ostaa dollarin viipaleen New Yorkista tai hienon yhden italialaisten yrttien kanssa.

Riippumatta siitä, mistä saat sen, on varmaa, että se tyydyttää makuhermojasi ja vatsaasi. Yhdistelmä sulatettua ja karkeaa juustoa marinarakastikkeen ja rapean kuoren kanssa on taivaassa tehty ottelu.

Pepperoni Pizza

Pepperoni pizza on yksi, ellei kuuluisin pizzalaji. Ruoka -alan lisäksi tästä mausta on tullut kulttuurikuvake ja hyvästä syystä. Siitä lähtien, kun se keksittiin yli sata vuotta sitten, siitä on tullut yleisön suosikki. 

Pepperonin suolaisuus ja suolainen maku sekoittuvat täydellisesti sulajuuston ja marinarakastikkeen kanssa. Kuten muitakin pizzoja, tästä pizzasta on ollut useita versioita, joista kaksi yleisintä ovat amerikkalainen tyyli ja perinteinen pepperoni.

Meat Lover’s Pizza

Kuten nimestä voi päätellä, tämäntyyppinen pizza on lihan ystävän paratiisi. Tässä pizzassa kokoelma erilaista lihaa levitetään piirakan pinnalle, kunnes tuskin näet juustoa sen alla.

Joitakin yleisimpiä lihaa, jotka sisältyvät tähän maku ovat:

  • Sianliha makkara
  • Pepperonia
  • Jauheliha
  • Bacon.

Havaijilainen pizza

Ei ole muuta pizza -makua, joka herättää keskustelua kuin havaijilainen pizza. Olitpa samaa mieltä siitä, että ananakset kuuluvat pizzaan, et voi kiistää sitä, että se on yksi parhaista makuista siellä. 

Ihmiset, jotka pitävät tästä pizzasta, rakastavat sitä makeuskerrosta, jonka ananakset lisäävät piirakan yleiseen suolaiseen makuun. Juustoista hyvyyttä ja herkullisia kinkkuleikkeitä ei myöskään pidä sivuuttaa, koska se täydentää tätä pizzaa.  

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *